Workshop- voorwaarden

Bij Pienuts kan je verschillende creatieve workshops volgen. Ons doel is iedereen met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan na een fijne dag creatief bezig zijn en daar werken we hard aan!

Inschrijven en betalen

Je kan je via de online winkel inschrijven voor creatieve workshops. Binnen 2 weken na inschrijving moet een aanbetaling van de helft van het workshop bedrag overgemaakt zijn. Uiterlijk een week voor aanvang moet de workshop volledig betaald zijn. Een workshop annuleren kan kosteloos tot 3 weken van te voren. Bij annuleren binnen 3 weken voorafgaand aan de workshop wordt de helft van het workshopbedrag in rekening gebracht (of wordt de aanbetaling niet meer terug gestort). Je mag natuurlijk ook iemand anders zoeken voor je plekje.

Een workshop gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen (minimum 4). Gaat een workshop niet door, dan laten we je dit via email een paar dagen van te voren weten en krijg je uiteraard het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk terug.

Respect

Wij steken veel tijd en energie in onze workshopprojecten en beschrijvingen en vragen je dan ook dit te respecteren. Gebruik de eindproducten van onze workshops en onze handouts dan ook niet voor commerciële doeleinden. Uiteraard mag je je eindproducten wel op je blog of social media laten zien, graag zelfs 🙂 ! Maar zet er dan wel even onze naam bij.

We hopen je gauw eens te zien op één van onze workshops!

koffer-voor