Studio

De studio

Sinds 1 april 2015 hebben we een nieuwe plek gevonden voor onze studio. Het is een heerlijke ruimte in een kleinschalig bedrijfsgebouwtje in Kortenhoef. We hebben een plekje willen maken waar het gezellig is en je je thuis voelt. De inrichting bestaat uit nieuwe en oude meubelen en spulletjes, omdat we zowel van modern als van vintage houden. En vooral veel kleur want daar worden we blij van! Een eigen stijl en smaak dus!

Tussen verschillende inspirerende werkstukken ga je aan een fijne werkplek lekker aan de slag. We hebben verschillende materialen en gereedschappen staan welke je tijdens een workshop mag gebruiken. Denk aan stempels, inkten, verf, stansen, sjablonen, bedrukt papier en nog veel meer. Een prima workshop plek dus!

We vinden het heerlijk om in alle rust zelf lekker bezig te zijn in onze studio. Toch is samen aan de slag gaan vaak net iets leuker 🙂 . We zien je dus heel graag een keertje langs komen voor een fijne workshop!

Tijdens een workshop kan je eventueel nog extra materialen aanschaffen. We hebben naast onze workshops geen aparte winkelopeningstijden! Wel vind je het een en ander aan materialen terug in onze online winkel.

studio-pienuts