Plattegrond en routebeschrijving

Als je het terrein oprijdt van de Kortenhoefsedijk 85/86 kan je aan je rechterhand parkeren, zowel voor als na het hek. Pienuts zit in het bedrijfsgebouw aan je linkerhand. Bel even aan bij de ingang (de onderste witte bel is van Pienuts) en wij komen de deur voor je open doen!

kortenhoefsedijk 85-86

plattegrond-kortenhoefsedijk-met-tekst

Komend van de snelweg A-2 (Amsterdam-Utrecht):
Je neemt de afrit Hilversum-Vinkeveen (de N201), richting Hilversum. Na ruim zeven kilometer (je komt langs Vreeland en Nederhorst den Berg), bij de afrit Kortenhoef, ga je linksaf de Kortenhoefsedijk op. Na 1200 meter ga je de weg over een ophaalbrug. Na 100 meter is links Kortenhoefsedijk 85/86.

Komend van de snelweg A-1 (Amsterdam-Amersfoort):
Je neemt de afrit Laren/Hilversum-Noord. Onder aan de afrit ga je linksaf, richting Hilversum. Na bijna drie kilometer, bij de rotonde, rechtsaf, richting Loosdrecht/ Bussum. Gedurende anderhalve kilometer richtingborden Loosdrecht volgen tot aan kruising met verkeerslichten. Hier ga je vervolgens rechtsaf naar ’s-Graveland/Kortenhoef. Bij de volgende kruising met verkeerslichten ga je rechtdoor over de brug Kortenhoef in (Kerklaan). Aan het eind van de Kerklaan met de bocht mee naar links. Dit is de Kortenhoefsedijk. Na ruim een kilometer is aan je rechterhand Kortenhoefsedijk 85/86.

Komend van de snelweg A-27 (Almere-Utrecht):
Je neemt de afrit richting Hilversum. Bij de verkeerslichten linksaf richting ’s-Graveland. Vijf kilometer de N201 richting ’s-Graveland volgen en dan het richtingbord Kortenhoef. Bij de afrit Kortenhoef ga je rechtsaf de Kortenhoefsedijk op. Na 1200 meter gaat de weg over een ophaalbrug. Na ruim honderd meter is aan je linkerhand Kortenhoefsedijk 85/86.

Komend van Bussum/Hilversumse Meent:
Je neemt de afrit ’s-Graveland bij het Noordereinde. Bij kruising met verkeerslichten ga je rechtsaf over een brug Kortenhoef in, de Kerklaan. Aan het eind van de Kerklaan met de bocht mee naar links. Dit is de Kortenhoefsedijk. Na ruim een kilometer is rechts Kortenhoefsedijk 85/86.