Verzenden en retourneren

Prijzen
Alle genoemde prijzen op deze site zijn in Euro’s (), inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen

iDEAL
iDEAL is online betalen via internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. Het verschuldigde bedrag wordt direct van je betaalrekening geïncasseerd. Ideal wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, ASN Bank, Frieslandbank, Knab, Regiobank, Triodos Bank en van Lanschot Bankiers.

Paypal
Paypal is een veilig online betaalsysteem waarmee je via je betaalrekeing of creditcard kunt betalen.

Vooruitbetalen
Wil je liever zelf het verschuldigde bedrag overmaken, dan kan dat ook. Maak het totaalbedrag inclusief verzendkosten over op:

IBAN: NL59 INGB 0006 6884 66
BIC: INGBNL2A

Vermeld altijd je bestelnummer en je naam bij je overschrijving.

Verzenden
Wij streven ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betalen te verzenden. Alle leveringen worden door PostNl bij je bezorgd. Als je bestelling verzonden is met pakketpost, ontvang je een email met een pakketnummer.Op de website van PostNl kan je met deze trackingscode je pakket volgen.

Verzendkosten 
De verzendkosten zijn:

Binnen Nederland:
Brievenbuspost: €3.00
Pakketpost: €6.95

België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Italië, Spanje, Zweden, Engeland
Brievenbuspost: €8.50
Pakketpost tot 2 kilo: €13.00
Pakketpost 2-5 kilo: €19.00

Overige landen:
Neem contact met ons op

Bestellingen boven de €60, worden gratis binnen Nederland verzonden. Naar andere landen geldt bij een bestelling vanaf €60 een korting op de bestelling van 8,5 %. Gebruik hiervoor kortingscode verzendbtl tijdens het afrekenen. Alleen dan wordt de korting verrekend.

Retourzendingen
Alle goederen (uitgezonderd op jouw verzoek gemaakte artikelen) kunnen, mits in originele verpakking en ongebruikt, binnen 14 dagen retour gezonden worden. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven. De verzendkosten voor deze retourzending komen voor je eigen rekening. Het aankoopbedrag krijg je binnen 14 dagen op je rekening terug gestort.
Een retourzending zonder naam en adresgegevens kunnen wij niet traceren en wordt niet gecrediteerd. Ongefrankeerde retourzendingen worden wel door ons aangenomen maar de verzendkosten hiervoor komen voor de rekening van de verzender, zorg er dus altijd voor dat je het pakket voldoende frankeert.

Persoonlijke gegevens
De door jouw verstrekte persoonlijke gegevens worden enkel door ons bedrijf gebruikt, en zijn strikt vertrouwelijk. Wij stellen deze gegevens nooit ter beschikking van derden.

Vragen en klachten
Mocht je niet tevreden zijn over een besteling of levering of heb je een andere klacht, dan verzoeken wij je deze klacht schriftelijk of via email aan ons voor te leggen. Je kan dit sturen naar :

Pienuts
t.a.v. Regina Crooswijk
Lange Wetering 51
1394KD Nederhorst den Berg

Of via emailadres info@pienuts.com

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om je vragen of klacht naar tevredenheid op te lossen.