We hebben even getwijfeld maar…

Vandaag is alweer de laatste dag van ons albumtrack 2016. Een mooie afsluiting van een project waar heel veel uurtjes werk in zijn gaan zitten, maar ook net zo veel gezelligheid en creativiteit!

En elk jaar komt dezelfde vraag weer omhoog; doen we het volgend jaar weer? En elk jaar zijn daar weer diezelfde twijfels. Vinden we het nog leuk? Kunnen we nog een album verzinnen? Kost het niet te veel tijd? En anders dan andere jaren hadden we nu besloten in ieder geval voor een sabbatical te gaan maar misschien wel helemaal te stoppen… Dus brachten we dit nieuws bij onze Belgische vrienden en tijdens de eerste Nederlandse PAT 2016. Hoewel iedereen het begreep was er toch een teleurgestelde stemming.

Na een PAT blijven we altijd nog even napraten, dus ook “het stoppen” kwam ter sprake. Eigenlijk kriebelde het bij de één best alweer en de ander was stiekum toch alweer aan het brainstormen over een nieuw album. Na een goed overleg wat nu precies de reden van ons ” willen stoppen” was, konden we eigenlijk maar één conclusie trekken: we gaan gewoon nog een jaartje door! En zodra dat besluit genomen was, vlogen de nieuwe ideetjes meteen alweer over tafel, goed teken 🙂 !

Dus, was je er dit jaar niet bij, dan heb je volgend jaar nog een kans! En was je er dit jaar wel bij, dan ben je volgend jaar ook weer van harte welkom, ondanks eerdere berichten!

kaft

12

4

9