deken

Pienuts Saturday: gehaakte ripple deken

pienuts saturday

Het begon op een zondagmiddag een goede maand geleden. Ik wilde wat doen, maar wist niet wat. Haken, besloot ik uiteindelijk. Maar wat? Het werd een deken. De inspiratie en het patroon voor de ajour ripple deken kwam van Haken en Meer, het garen werd direct gehaald bij de hobbywinkel. Het was een heerlijk project om aan te werken. Even lekker tot rust komen, hoofd legen met een paar toertjes haken. En door al die kleurtjes werd ik steeds opnieuw weer blij. En nu is ie af en kan ik er eindelijk lekker onder kruipen op de bank! Met een haakwerkje of zo 🙂 .

deken

2 thoughts on “Pienuts Saturday: gehaakte ripple deken

  • WOW, hij is mooi geworden Regina!

  • Prachtig!!!! Welk garen heb je gebruikt?
    Kom je ook eens in mijn haakwereld kijken?
    Lieve groetjes van Anna.

Comments are closed.