Win een met liefde gehaakte deken!

Wat een heerlijk gevoel, als er weer een groot haakproject af is! Dit keer haakte ik met het prachtige Scheepjeswol stonewashed garen een deken van granny squares. Lekker veel kleurtjes maar door het vele gebroken wit is hij toch niet te druk geworden. Om de deken zit een rand granny stripes die de deken helemaal af maken.

Trots liet ik thuis de deken zien en het antwoord was: hebben we nog niet genoeg gehaakte dekens? Hoeveel dekens kan je hebben? Tja, wat mij betreft heb je nooit teveel gehaakte dekens πŸ™‚ , maar het bracht me wel op een idee! Weet je wat, ik geef deze deken weg! Er is vast wel iemand die net zo van gehaakte dekens houdt als ik (en dan kan ik lekker weer aan een nieuwe beginnen πŸ˜‰ ).

win-gehaakte-deken

Dus, deze met liefde gehaakte deken, zoekt een nieuw baasje! Een baasje die de vele vele uren werk waardeert en er ook van houdt om met een dekentje op de bank te zitten met een lekkere pot thee (koffie mag ook). Een baasje die wel wat warmte kan gebruiken en deze deken met liefde een plekje geeft in zijn of haar huis.

Zeg jij, ja ik ben zo’n baasje en ik heb plek voor een gehaakte deken, laat dan een berichtje achter bij dit blogbericht op onze website. Dit kan je uiterlijk donderdag 9 oktober 2014 doen. Op vrijdag 10 oktober maken we de winnaar bekend. We trekken random een gelukkige winnaar uit de reacties.

16 thoughts on “Win een met liefde gehaakte deken!

 • Ja, ik zou heel graag deze prachtige deken willen. Ik kan nl. Niet haken. En toen ik het wilde laten ging de workshop niet door

 • Ik wil deze geweldige daken wel adopteren en hem liefdevol huis geven. Ik ben gek op kopjes thee op de bank. Hij is welkom bij dit baasje.

 • Oh ik vind hem geweldig mooi! Ik zou hem heel graag winnen voor Eva. Als zij dan straks naar een groot bed gaat heeft ze een prachtige warme deken om lekker onder te kruipen en de kleurtjes passen perfect bij haar kamer.

 • Wie zou er niet zo’n gave gehaakte deken willen winnen. Ik zie mezelf of mijn dochter al helemaal zitten op de bank, genietend van een kop thee en de lekkere warmte van die deken!

 • Wauw…. Zoveel uren liefdevol werk… Ik zou mega blij zijn… Regina, dat je dat kunt… Weggeven… Succes!

 • Ik probeer al 7 jaar een gehaakte deken op de bank te krijgen! Na 8 grannys heb ik de hoop opgegeven dat ik hem ooit zelf zou maken:) zou dolgraag deze deken een plekje willen geven op mijn bank:)

 • Ik zou deze deken vol liefde aan mijn nichtje Tamara Kokke willen schenken. Als jonge meid borstkanker krijgen, amputatie, nu chemo’s en straks nog bestraling…. Ik vind dat zij alle liefde van wie en door wat dan ook zou moeten krijgen, om de strijd aan te blijven gaan. Ik geef graag haar adres!

 • Dit baasje wilt graag eigenaar worden van deze deken. Lekker de koude dagen tegemoet gaan onder dit dekentje. Heerlijk

 • Ik vind hem prachtig. En ik weet hoeveel werk erin zit. Ik heb zelf een jaar af en aan gewerkt aan een grannydeken. Die is nu af, maar ligt in ons vakantiehuis in het buitenland. En het ontbreekt me even aan de puf om er nog een te maken voor hier… :-/

 • dat is nu een echte “kusje erop” deken….mooi

 • Wow, wat a big give-a-way. Hier in huis zijn meerdere baasjes die goed voor deze deken willen / kunnen zorgen.

 • Wat een mooi en lief gebaar! <3

 • Die zou wel heel mooi staan op mijn bank, en dan kan ik er lekker onder wegkruipen en dromen over mijn vakantie πŸ˜€

 • mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan krijgt hij een plaatsje in ons huis voor mijn mama, ze zou het zalig vinden om te rusten onder zo’n prachtig handwerk, maar wie hij ook gaat, Regina, het is een hartverwarmend gebaar.

 • Oh wow, ik vind ‘m zo prachtig en wat lief dat je deze weggeefactie doet ! Als ik ‘m win dan ga ik zeker iemand anders ook blij maken met een weggeefactie, een Pay It Forward zeg maar πŸ™‚ Fingers crossed …..

 • Prachtige deken! Het zou super zijn om deze te winnen.

Comments are closed.