Fun giveaway

Regina

Je ziet op Instagram (maar ook elders op internet) tegenwoordig veel mooie collage foto’s langs komen. Een aantal leuke spulletjes, al dan niet met een thema of in kleur mooi gerangschikt. Prachtig om te zien!

Vandaag ben ik zelf met zo’n mooie rangschikking aan de slag gegaan. Beetje spulletjes zoeken, beetje schuiven, veranderen en aanpassen. Iets erbij, iets eraf; net zo lang tot het naar mijn zin lag. En dit is het geworden, een vrolijk voorjaars plaatje:

fun-giveaway

En dan is de foto gemaakt… Beetje zonde om alles weer terug in de kast te leggen toch? Dat heb ik dus niet gedaan. Wel heb ik alles mooi bij elkaar ingepakt. Klaar om op te sturen naar een van jullie! Dus, lijkt het je leuk deze goodies te ontvangen, dat kan! Laat uiterlijk 26 april  een reactie achter op dit blogbericht of op onze facebookpagina waar dit bericht ook verschijnt en we trekken random uit de berichten een winnaar.

Inhoud van deze giveaway: gehaakt lijstje, houten bedrukte knoopjes, 3 gele systeemkaartjes, 3 oude bloemen plaatjes, blikje Gold, kwartetkaart, 2 strengetjes borduurgaren, 4 houten klosjes, 3 lekker hapje kaartjes, 5 mini wasknijpers, rolletje washi tape, rolletje lint, scrabble letters FUN, 3 plastic bedeltjes blaadje en een plastic mini beker bedeltje.

7 thoughts on “Fun giveaway

  • Wat een leuke spulletjes. Je krijgt er echt een voorjaarsgevoel van door de vrolijke kleuren. Een heleboel fun om daarmee iets te maken. Ik waag dan ook graag een kansje.
    Groetjes, Wies

  • Kijk hier kom ik mee in de paas sfeer wat een mooie en bij elkaar passende dingen. Hop hop hop Easter is top!

  • Wauw dit is mooi, bij dit soort foto’s krijg ik altijd inspiratie!

  • Kwijl kwijl kwijl. Je hebt al van die heerlijke spullen in de winkel. En nu ga je ze nog weggeven ook! Daar is maar een woord voor: da’s Pien!

  • Als ik dit zou winnen, zou dat echt een “happy momentje” zijn

  • Het ziet er heel vrolijk uit! Het lijkt me leuk om dit te winnen.

  • Ziet er heel vrolijk uit! Het lijkt me leuk om dit te winnen.

Comments are closed.