De laatste les!

Regina

Aan alles komt een eind, zo ook aan deze Create 2017 lessen! Wij hebben er met heel veel plezier aan gewerkt en hopen dat we jullie de nodige creatieve inspiratie hebben gebracht. We zijn blij dat we dit project helemaal hebben afgerond, het was soms best veel, we maakten het onszelf best lastig, maar we hebben vol gehouden! We zijn ook blij met alle positieve reacties die we op dit preject hebben gehad. En we werden helemaal blij van al die mooie werkstukken die we op onze facebookgroep voorbij hebben zien komen. Dan kan het laatste thema er maar eentje zijn: Happy! En met een nieuw jaar in het vooruitzicht, was deze opdracht niet zo heel moeilijk 🙂 .

Brigitte gaat voor een spetterend en sprankelend 2018!

En ik wens iedereen ook een prachtig nieuw jaar en geef je daarbij meteen maar weer de beste les in creativiteit die je krijgen kan: Embrace Imperfection! Ja er staat een fout op mijn werkstuk. Ik zag het pas toen hij helemaal af was. Ja, ik had het weg kunnen photshoppen maar heb het niet gedaan. Het is wat het is en het is goed zo!

Wij willen iedereen ontzettend bedanken die aan dit project heeft meegedaan. Wat we volgend jaar precies gaan doen, weten we nog niet. Dingen veranderen en moeten soms even zijn weg vinden en dat heeft tijd nodig. Maar we blijven in ieder geval creatief bezig en hopen jij ook!