Create les 20

We hebben vandaag een thema voor je waar je misschien niet meteen creatieve gedachten bij hebt maar wel één van mijn favoriete onderwerpen is 🙂 : food! Creatief met of over eten? Ja dat kan echt! En dan bedoelen we niet alleen een taart mooi versieren, wat overigens wel weer heel leuk om te doen is!

Zet je handletterskills in en maak/schrijf mooie menu kaarten. Of illustreer een handgeschreven recept, ook heel hip. Ben je van het boetseren? Maak dan eens mini eten van polymeer klei, zooooo schattig! Ook leuk als oorbelllen! Schilder een stilleven van de fruitmand, borduur een peer of haak een appeljasje. Je ziet dat er ook deze les weer veel mogelijkheden zijn!

Annemarie maakt net als ieder van ons vele voedsel foto’s. Maak daar eens een leuke layout van, gewoon alle voedselfoto’s bij elkaar. Foodporn!

Brigitte heeft een witte serveerschaal gekocht, een leuk plaatje opgezocht en deze met porceleinstiften op de schaal getekend. Zo maak je voor elke gelegenheid een passende schaal!

Amber ging met  eten aan de slag. Ze gebruikte een doorgesneden mandarijn om een stempel te maken en heeft daarmee een leuke achtergrond in haar journal gemaakt. Niet spelen met je eten gaat hier dus niet op 😉 !

En bij het thema eten kan ik zelf natuurlijk niet iets zonder chocola maken, dus is het deze ietwat aangepaste quote geworden!

Creëer smakelijk!