Minialbum in kaartendoosje

Met een paar kleine fotootjes, wat restjes papier en een leuke stans, heb je alle ingrediënten bij elkaar voor een schattig minialbum! Het doosje (in het formaat van een speelkaartendoosje) is een Sizzix stans, maar je kan natuurlijk ook een bestaand doosje nemen en deze als sjabloon gebruiken. Als bladen zijn kleine kaartjes en tagjes … read more

Swingende nieuwe les voor Create

We hebben weer een nieuwe les voor Create 2017 gemaakt met een onderwerp waar iedereen wel wat mee heeft. De vraag is alleen, hoe ga jij dit onderwerp creatief verwerken? Download de les en je ziet onze uitwerkingen!

Crazy cats

Je hebt een setje stempels van gekke katten, gewoon omdat ze super leuk zijn! Maar wat kan je er nu mee doen, als hondenbezitter 😉 ? En dan is er een lieve vriendin jarig, een echte kattenliefhebster! Yes! Haal de stempels maar uit de kast! Eindelijk een mooie gelegenheid om ze te gebruiken!

De schets van april

Voor alle (toekomstige) scrappers hebben we weer een nieuwe schets! Niet nadenken, gewoon lekker plakken aan de hand van de layout die wij voor jou hebben bedacht. Maar eerst laten we een uitwerking zien van de schets van vorige maand; Annemarie is er mee aan de slag gegaan. Dit was de schets: En de uitwerking: … read more

Create les 8

Alle deelnemers aan Create kunnen vandaag weer hun hart ophalen; de nieuwe les is er! We hebben een thema dat binnen het team naar heel verschillende uitwerkingen leidde, neem dus snel een kijkje!

Nog een Paasdag!

En natuurlijk wensen we je ook een hele fijne tweede Paasdag! En zijn alle eieren al gevonden? Al het ontbijt al op? Mooi! Kan je misschien nog lekker even een momentje creatief zijn vandaag en ook zo”n schattige Cowboy Paassetje maken net als Brigitte!

Fijne eerste Paasdag!

We wensen iedereen een hele fijne eerste Paasdag! Mocht je nog ergens een creatief momentje inplannen vandaag, misschien is deze vrolijke eierslinger van Annemarie dan een ideetje 🙂 .  

Ja hoor, we hebben weer een nieuwe Create les!

Wat vliegt de tijd toch! Mijn oudste roept bij iedere nieuwe les: echt, is het alweer tijd? Er was vorige week toch ook al een nieuwe les?! En ze heeft gelijk, het lijkt vaak inderdaad wel “vorige week” maar times flies when you’re having fun! Dus is het vandaag weer tijd voor nieuwe fun! https://www.pienuts.com/mijn-account/ … read more

Schets van Maart

We hebben vandaag alweer de derde schets van dit jaar voor je! Maak jij er maand layouts van? Of gebruik je ze voor losse onderwerpen? Uiteraard kan je de schetsen ook meerdere keren verwerken. Met een ander papiertje, ander kleurtje heb je weer een heel andere look. Natuurlijk hebben we zelf de schets van vorige … read more

Mini pizza!

Alles wat klein is, is schattig! Dus een mini pizzadoosje van 10×10 cm  is dat ook! En een klein doosje, vraagt om een klein album! Net groot genoeg om een paar foto’s van een fijn fietstochtje in te verwerken!